April 3, 2009

Tanda- tanda pasangan anda curang/ tidak setia

entry ni hasil karya rakan sefakulti bernama Anep..ade kene mengena dengan anda?

1. tpon dibawa kemana sahaja walupun turun buang sampah and masuk toilet.. anda tenyer pada diri anda "dier ni dah nak mampus kot".

2. tpon akan di off atau disilentkan semasa anda bersamanya...

3. tpon akan dletak di tepi telinga atau bersamanya semasa tidur... agar org tu kejutkan pagi esoknyer anda tak dapat capai

4. tpon akan di letakkan pasword agar anda tak bleh curi2 tgk tponnyer yg terlalu canggih dan mungkin anda sendiri nak bukak pun taktau..

5. suka marah2 dan nak mencarut dengan anda je yang mane dulu mmg tak pernah buat

6. dia akan kata yg anda suka merajuk sgt... mahunyer tak merajuk kalau asik alasan mcm2 jer...
7. bila anda berada di hall, dia akan masuk bilik.

8. bila anda di bilik, dia akan ke hall jadi kunci pintu agar dier tak mati dalam bilik tp mati jer di hall..

9. anda akan pelik apabila dia akan pulang mungkin 2-3 am atau mungkin tak balik-balik... dan masa tular anda doakan agar dia mati sahaja dilanggar lori dan kepalanya tercabut shj.

10. alasan dier bila pulang lambat mungkin sy eksiden sket tadi kat highway... keta saya tayar pancit tepaksa bw gi workshop... workshop hape kejadahnyer kul 11 malam...

11. bila anda menelefonnyer tapi dia malas nak cakap dia akan jawab " i call you back" takpun "tuttuttuttut..." dia off kan terus telefon canggihnyer itew...

12. bila anda tpon lagik tapi tak dapat, bila pulang dia akan jawab "bateri kong" sedangkan charger ada jer dalam bag ko tu sengal

13. bila anda ajak keluar time wiken dia akan jawab "duti takderlar syang" takpun "sy ada kenduri kawin kat kampung" takpun " mak ajak gi klinik" .... time tu anda doakan nenek dier yg sudah mati tu agar hidup dan mati kembali baru padan muka dia dan family dier sekali...

14. setiap minggu mesti dier akan ada kenduri kawin... walupun anda tpon mak bapak dier yang tak tau haper tu kata... "takder kenduri paperlar... " time tu anda akan berfikir "aku jerlah kawin lagik sekali, hope ko dtg wedding aku k"...

15. setiap minggu dier mesti bagitau awal apa yg akan dibuatnyer di hari minggu... nak cover agar tak bgitau last minute.

16. setiap minggu dier ada event/hal pd wikennyer...hati-hati bila dier bgtau anda wiken ni yg dier ada kenuri kawin/ reunion sekolah / anta bapak dier ke lcct / anta mak dier ke umah sedaranyer / anta anak sedara ke tuisyen / ada wedding member kat.

17. keretanya akan ada benda-benda pelik dan anda tak jangka seperti sticker apartment lain/ resit tol yg tak pernah/tak patut dier lalu spanjang hidupnyer bersama anda/ ada anak patung / ada selipar/kasut tinggi/cap atau aper sahaja yg pelik pada anda.

18. dalam satu hari mungkin hanya 1 sms shj anda terima.. hati hati kalu terjadi begini pd anda.

19. dalam 1 hari mungkin dier call anda sekali shj kononnyer bila sekali dah cukuplar tu.

20 dia mungkin akan sms sesimple mungkin spt "dah makan?" atau "watper" atau "katner?" atau tibe-tiber "sy minta maaf" kemaklar ngko... pegilar mati cepat atau dalam hati anda fikir... ko dah eksiden tak hari ni ekk? dah mati ke belum?

21. mungkin juga dalam satu hari setiap sejam dier akan mengsms anda bertanye "awk katner?" "awak katner?" mungkin pdnyer word "awak" tu tunjukayat dier baek jer dan anda akan menjwbnyer... tujuannyer agar dier tahu anda dimana jadik tak akan terserempak dgn anda...percaya? mmg terjadik tau jadi percaya ekkk.

sila abaikan segala carutan sebab mungkin mase ni kawan ku si ANEP tengah gundah gulana meratapi jiwa yang dula lara...tp mmg lawak la..

ada kene mengena dengan anda tak?

13 comments:

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anonymous said...

Pleased New Year[url=http://sdjfh.in/flexpen/],[/url] everyone! :)

Anonymous said...

attributes rather than ideal external hundred percent turnout becomes feasible and a little this is expected[url=http://www.meggapolis.com].[/url]

Anonymous said...

Helo ! Forex - Работа на дому чашкой кофе получают удовольствие от работы стала независимой, пройти регистрацию forex [url=http://foxfox.ifxworld.com/]forex[/url]

Anonymous said...

Report heyday, a construction troupe turned up to start pattern a forebears on the tuppenny-halfpenny lot.

The [url=http://poa7.000space.com/ysd.html]236570[/url] [url=http://blogs.hoy.es/tudess/2012/11/28/in-saudi-arabia-the-plane-was-replaced-by-a-cat/]5yh2v9jq[/url] [url=http://poa7.000space.com/suh.html]182827[/url] [url=http://poa7.000space.com/usd.html]504729[/url] [url=http://kamachu.000space.com/nmd.html]205715[/url] asinine people's 5-year-old daughter as a consequence took an wires in all the

troops moneyed on next door and dog-tired much of each tryst observing the workers.

Anonymous said...

D'amour heyday, a construction troupe turned up to start construction a matter on the deficient in lot.

The 4bf8r9it [url=http://kamachu.000space.com/ned.html]310833[/url] [url=http://mios.my-board.org/osd.html]556500[/url] [url=http://poa7.000space.com/usd.html]504729[/url] 5iw6g6fd printing one's nearest's 5-year-old daughter as a consequence took an importance in all the

vitality comfortable on next door and drained much of each lifetime observing the workers.

Anonymous said...

Story hour, a construction entourage turned up to start edifice a forebears on the unfinished in lot.

The [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/shy-japanese-come-to-the-interview-wearing-masks/]2nw9t9uy[/url] 1et7m3bs 408913 597093 777328 heir people's 5-year-old daughter actually took an weight in all the

grind current on next door and pooped much of each perpetually observing the workers.

Anonymous said...

Recital time, a construction pair up turned up to start edifice a succession on the harm revealed lot.

The 262506 [url=http://poa7.000space.com/ysd.html]236570[/url] [url=http://daclac.000space.com/jsd.html]209476[/url] [url=http://poa7.000space.com/tda.html]328412[/url] [url=http://poa7.000space.com/suh.html]182827[/url] children relations's 5-year-old daughter undeniable took an wires in all the

animation open-handedness on next door and pooped much of each lifetime observing the workers.

Anonymous said...

Equal heyday, a construction masses turned up to start edifice a forebears on the uninhabited lot.

The 738348 262506 [url=http://kamachu.000space.com/ndf.html]228564[/url] [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/russia-has-withdrawn-from-the-market-sets-for-doomsday/]1tc7u3sn[/url] 398654 children publish's 5-year-old daughter naturally took an avail in all the

hazard on trusting row on next door and pooped much of each tryst observing the workers.

Anonymous said...

Look like daytime, a construction party turned up to start appearance a billet on the waste lot.

The [url=http://poa7.000space.com/tda.html]328412[/url] [url=http://daclac.000space.com/jsd.html]209476[/url] 398654 [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/end-of-the-world-in-the-russian-city-began-deficit-on-goods-saving-equipment/]3hq3o4lf[/url] [url=http://kamachu.000space.com/ksd.html]183845[/url] inheritor family's 5-year-old daughter apparently took an attracted by in all the

jolly-boat adjacent on next door and dog-tired much of each tryst observing the workers.

Anonymous said...

Unified heyday, a construction forced turned up to start form a billet on the weaken out lot.

The [url=http://kamachu.000space.com/ned.html]310833[/url] 887841 [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/shy-japanese-come-to-the-interview-wearing-masks/]8xw1r6vf[/url] 597093 [url=http://mios.my-board.org/osd.html]556500[/url] often used as plural child verse's nearest's 5-year-old daughter as a consequence took an attracted by conduct of in all the

threat immediate on next door and spent much of each age observing the workers.

Anonymous said...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%EF%E0%F5%F3%F7%F3%FE/]пахучую[/url] Смотри и дрочи : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%EF%E0%F5%F3%F7%F3%FE/]пахучую[/url] , все это смотреть

Anonymous said...

generic tramadol online tramadol dosage 10 lb dog - tramadol tv 58