August 9, 2011

RIP Bunga :(

Skang baru aku tau mcm mana kehilangan someone yang kita sayang separuh mati. Ni baru binatang, kalau manusia?

Bunga dah mati. Tragik jugak pemergian dia sebab digilis tuan sendiri, suami aku. Perangai dia yang suka menerjah kereta kitorang dan bersantai di tengah jalan buat laki aku pernah cakap ; janganla Bunga ni mati kene lenyek dengan kereta. Masin mulut laki aku. Aku kat tepi dah macam hape menangis meraung meratapi pemergian Bunga. Sumpah aku sedih yang amat sangat.

Lepas ni takda dah sape nak greet bila kitorang balik dari kantin, dah takde sape nak teman aku kat dapur, dah takde sape nak tunggu aku habis mandi depan pintu bilik air, takde sape yang masuk kereta dulu kalau aku start enjin. Semua-semua dah takde.



Bunga, we will miss YOU
;(

7 comments:

ketawariang said...

ops...ni nak komen tapi bukan diva ni... hehe...

sedihnya...RIP bunga....

Deana Nadween said...

sedey nye...sabaq ehhh babe.... setiap yang bermula pasti akan berakhir dan setiap kesedihan tue pasti akan ade penhujung nye...itu janji allah...

insyallah....

Joy said...

sedihnye..sblm2 ni selalu baca u tweet psl bunga...:(

tuan tanah said...

korang,

tq for ur concerns.
Redha, walaupun dada ni sempit nak terima hakikat. Anggap mcm takda jodoh dan rezeki dengan dia.

AkaZukii said...

Oh my.......feels sorry for u..cos ive been there ..tp lebih menyamai "watak" laki kau- si penggilis..thing for me, i accidentally "pancaked" not 1, but 2 stray kittens..depa mmg sblm kejadian tetiba byk melepak kat rumah aku especially bwh keta (sbb keta bwh garage tu jarrang keluar) - walaupun stray cats, 2-3 hari sblm kejadian aku naik ske memberi makanan pd depa..lebih2 kfc aku (which in tht 2-3 days i ate everyday..) aku baru naik seronok nk bela walaupun aku penakut skit tP hati selalu berdetik "Mati jugak kucing2 ni aku langgar) sbb depa mmg ske lepak bwh tayar....nk jadi cerita walaupun aku selalu make sure check bwh tayar- hari kejadian, of which aku mmg dok serabut siapkan keje sekolah, anak aku menangis2 kelaparan; aku reverse trus kete selepas menderam2 keta utk halau kucing2 tu,aku tgk ikut side mirror je npak sme bertempiaran lari TANPA SEDAR ada yg kenit2 bwh kete....end of story: kejadian sgt horrrridd , sculls pecah, perut terburai; utk 2 minggu aku trauma...skrg aku ttp akan check bwh keta walaupun da takde lsg kucing melepak bwh keta aku...so i can only imagine hw u feel tan...be strong. (sbb ni post setelah rip cocco kau..)

tuan tanah said...

Ya allah beb. aku tak dpt bayangkan sbb mase Bunga dah kene angkat pun aku x sggup nk tgk dia. laki aku aku yg angkat n tanam. ishh cite ko lagi scary beb

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot